Koffieschilderijen

shop FR EN home

Een persoonlijk ontwikkelde stijl van schildertechniek door enkel het gebruik van een uniek natuurlijk recept op basis van ‘Koffie’

De werken variëren van portretkunst met een verhaal naar meer abstracte werken waar energiebanen al dan niet onderbroken een connectie of verbinding zoeken met mekaar.

Sommigen krijgen een kleuraccent om nadruk te leggen op een bepaald gevoel. Een rode leiddraad doorheen de werken wordt dan ook herhaaldelijk gebruikt om oorsprong en bestemming te verhalen. Zo werd ook voor een geselecteerde reeks samengewerkt met de Deinse stadsdichter L.C Martens die bij de werken een passend gedicht schreef. De schilderijen worden vernist met een 2 componenten harslaag die een bescherming bieden tegen verkleuring en temperatuurverschil. De werken worden meestal op ruw hout geschilderd en voorzien van een handgemaakt bijpassend metalen frame. Maar er wordt ook op canvas gewerkt.

Kunst waar hout een nieuwe structuur en verbeelding krijgt waarbij de warmte en de aardekleuren een streling kunnen zijn voor wie houdt van een natuurlijk getint interieur.

Er kan ook op bestelling gewerkt worden naar een portret of een ander beeld.

Aanvraag en info via email

coffee portraits